Продавець ТОВ "РУНА ІНТЕР" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
178 відгуків
Хілатні добрива і мікроелементи для рослин!!!Вигідна ціна !
ТОВ "Руна Інтер" тел +380970600335
Контакти
ТОВ "РУНА ІНТЕР"
вул.Героїв Крут 17, Суми, Україна
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
+380 (97) 060-03-35
відділ продажу
Мапа

Молочна кислота 40% харчова каністра 20 л (22 кг)

84 грн/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Молочна кислота 40% харчова каністра 20 л (22 кг)
Молочна кислота 40% харчова каністра 20 л (22 кг)В наявності
84 грн/кг
Купити
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
Купити
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Купити молочну кислоту 40% в Україні від компанії "Руна Інтер за вигідною ціною.

Кислота молочна 40% — має дуже високу зволожувальну здатність завдяки своїй прекрасної сумісності зі шкірою. Молочна кислота добре розчиняється у воді та ацетоніне. Отримують  молочну кислоту способом перероблення молочної сироватки.

Вона позитивно  впливає на процеси регенерації  тканин і оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин. Також неабияк  покращує стан і товщину епідермісу.  Має широко виражену антимікробну дію й регулює pH шкіри.

Як зволожувальний агент  молочну кислоту часто  використовують разом із сечовиною. Широке застосування молочної кислоти знайшла у засобах для інтимної гігієни. У регенерувальних і очисних лосьйонах і кремах. Застосовується  також як відбілювальний і зволожувальний  компонент.

Застосування в косметології та фармпромисловості:

Молочна кислота сприяє; згладжуванню  дрібних зморщок і поліпшенню кольору шкіри, поліпшенню тургору освітленню пігментацій, звуженню пор і зменшенню вугрових висипок, зменшує розтяжки на шкірі, під час лікування чутливій, алергенній шкірі.

Застосування в косметології; креми шампуні,тоніки, лосьйони та пілінг-масках.

В  харчовий промисловості широко використовували як харчову добавку Е270 як консервант.

Характеристики
Основні
Виробник Імпорт
Країна виробникБельгія
СкладСинтетическая
Користувацькі характеристики
Молочна кислота 80%Консервант
Бельгіясинтетична
Фасовкаканістра. куб
Розфасовкаканістра 20л (22 кг)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 84 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner