Продавець ТОВ "РУНА ІНТЕР" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
193 відгуків
Хілатні добрива і мікроелементи для рослин!!!Вигідна ціна !

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ТОВ "Руна Інтер" тел +380970600335
Контакти
ТОВ "РУНА ІНТЕР"
вул.Героїв Крут 17, Суми, Україна
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
+380 (97) 060-03-35
відділ продажу
Мапа

Кислота молочна 40%

82 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 600 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Кислота молочна 40%
Кислота молочна 40%В наявності
82 /кг
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Купити молочну кислоту 40% в Україні від компанії ТОВ "Руна Інтер за вигідною ціною.

Кислота молочна 40% — має дуже високу зволожувальну здатність завдяки  сумісності зі шкірою. Добре розчиняється у воді та ацетоніне. Отримують молочну кислоту способом перероблення молочної сироватки.

Позитивно впливає на процеси регенерації тканин і оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин. Також неабияк покращує стан і товщину епідермісу. Має широко виражену антимікробну дію й регулює pH шкіри.

Як зволожувальний агент часто молочну кислоту використовують разом із сечовиною. Широке застосування молочної кислоти знайшла у засобах для інтимної гігієни, у регенерувальних і очисних лосьйонах і кремах. Застосовується також як відбілювальний і зволожувальний компонент.

Застосування в косметології та фармакології:

Молочна кислота сприяє згладжуванню дрібних зморщок і поліпшенню кольору шкіри, поліпшенню тургору, освітленню пігментації, звуженню пор і зменшенню вугрових висипок, зменшує розтяжки на шкірі, під час лікування чутливій і алергенній шкірі. Входить до складу кремів, шампунів, тоніків, лосьйонів і пілінг-масок.

В харчовий промисловості широко застосовують у формі харчової добавки Е270 як консервант.

Характеристики
Основні
ВиробникІмпорт
Країна виробникБельгія
СкладСинтетическая
Користувацькі характеристики
Молочна кислота 80%Консервант
Бельгіясинтетична
Фасовкаканістра. куб
Інформація для замовлення
  • Ціна: 82 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner