Продавець ТОВ "РУНА ІНТЕР" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
174 відгуків
Хілатні добрива і мікроелементи для рослин!!!Вигідна ціна !
ТОВ "Руна Інтер" тел +380970600335
Контакти
ТОВ "РУНА ІНТЕР"
вул.Героїв Крут 17, Суми, Україна
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
+380 (93) 645-76-52
відділ продажу
+380 (97) 060-03-35
відділ продажу
+380 (63) 485-01-94
кур'єр
Мапа

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Карбамід чда

від 326 грн/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Карбамід чда
Карбамід чдаВ наявності
від 326 грн/кг
Купити
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (93) 645-76-52
    відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
  • +380 (63) 485-01-94
    кур'єр
Купити
+380 (66) 790-39-93
відділ продажу
  • +380 (93) 645-76-52
    відділ продажу
  • +380 (97) 060-03-35
    відділ продажу
  • +380 (63) 485-01-94
    кур'єр
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Пропонуємо придбати карбамід (чда) для косметики або сечовина фарм в мішках по 25 кг.

Купити карбамід чистий (сечовина фарм.) можна в Сумах або замовити доставку по Україні.

Компонент спочатку був виявлений у сечі кілька століть тому, але сам по собі він не має їдкого запаху. Кристали сечовини нагадують морську сіль, сама вона присутня в нашому організмі і є натуральним зволожуючим речовиною, яка робить шкіру м'якою. Сечовину можна отримати синтетичним шляхом (не із сечі) — тоді вона носить назву «карбамід»: саме його і використовують у косметиці.

Карбамід — результат синтезу окису вуглецю та аміаку. Якщо говорити з точки зору біології і хімії, сечовина — це кінцевий продукт розпаду білків, що виділяється з організму людини і ссавців.

Навіщо сечовина використовується в косметиці

У косметиці сечовина застосовується досить широко, і це пояснюється унікальним складом. Саме її достатня або недостатня кількість впливає на те, як буде виглядати ваша шкіра. Якщо ж з якихось причин рівень сечовини низький (це часто відбувається з віком, унаслідок яких-небудь захворювань, в результаті фізіологічних і кліматичних факторів), на шкірі з'являються тріщини, лущення і інші дефекти.

Яка функція у сечовини

Мочевина — это естественный незаменимый увлажнитель, который не просто подходит для человека, но и является природным составляющим его организма. Она способна вытягивать влагу из глубоких слоев кожи и перемещать ближе к верхнему слою эпидермиса. В итоге внешний вид улучшается.

Высокая гигроскопичность этого компонента способна связывать молекулы воды между собой, что препятствует испарению влаги с поверхности эпидермиса. Также карбамид отшелушивает ороговевшие клетки, что способствует регенерации кожи и ее заживлению.

 Какой концентрации используется мочевина и в чем разница

Существует множество средств, где концентрация мочевины колеблется от 1% до 50% — в зависимости от предназначения продукта. Выбирать процент следует в соответствии с типом кожи и местом применения средства. Избыток или, наоборот, недостаток концентрации вещества приведет к раздражению или отсутствию эффекта от использования. Правильнее всего подбирать такую косметику среди аптечной. С осторожностью применяйте средства с мочевиной для ухода за лицом. Открытые ранки на коже лица, кровоточащие порезы, угри, акне, гнойные кожные высыпания — все это абсолютные противопоказания. Для очень сухой кожи лица выбирайте концентрацию не более 10%. Для типа, склонного к легкому периодическому шелушению, лучше выбрать ниже 5%. Однопроцентный крем с мочевиной подойдет для универсального применения.

Какая роль мочевины в косметике для тела

Наиболее оправдано применение мочевины в косметике для тела и, в частности, ног. 

У марки SVR есть линия средств, в которых концентрация мочевины колеблется от 10% до 50% в зависимости от предназначения продукта. В основе — технологический патент «чистая мочевина». Он объединяет в себе пять компонентов: собственно мочевину в концентрации 10–50%, серинпротеазу — 1–2%, серин и гистидин, а также пятипроцентный глицерол. 

В качестве ежедневного ухода для тела подойдет молочко с десятипроцентной концентрацией мочевины. А если у вас врастают волосы после эпиляции, подойдет средство с концентрацией 30%. Оно быстро решит проблему и сделает вашу кожу бархатистой и гладкой всего за несколько дней. Если планируете наносить косметическое средство на стопы, смело можете выбирать концентрацию 30% и более. 

Характеристики
Основні
Виробник Україна ТД
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 326 грн/кг
  • Спосіб упаковки: Бумажный многослойный мешок 25 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner